Välj Akono Ventilation för din luftvärmepump

Akono Ventilation värnar om inomhusmiljön i våra bostäder. De vet att många glömmer bort sina ventilationer sedan ansvaret för dem, åtminstone för imkanalen, den ovanför spisen, tillföll husägarna och inte sotaren. Akono Ventilation hjälper dig som behöver rengöra ventilerna i badrum, kök och alla andra rum som finns i hemmet.

Akono Ventilation deras blogg.
Akono Ventilation på alla bolag
Akono Ventilation på mer info

Det är dock inte bara de fasta ventilerna du kan få rena. Akono Ventilation kan också rensa och göra rent din luftvärmepump, som precis som ventilerna kan bidra till mögeltillväxt, dåliga lukter och cirkulation av dålig luft i din bostad.

Luftvärmepumpen har ett filter som samlar upp damm och smuts för att kunna sända ut ren luft i bostaden. Det måste naturligtvis rengöras ibland, men det är lätt att missa att all smuts inte fastnar i filtret. En del följer med in i pumpens kondensor och fastnar där. Smutsen täpper till och det gör att mögel får tillfälle att växa och att mögelsporerna följer med den varma luften ut i ditt hem.

Regelbunden behandling av luftvärmepumpen gör att dess livslängd blir längre. Görs ingenting kan följden bli att du måste köpa en helt ny. Akono Ventilation rengör inte bara filtret, de rensar också inuti luftvärmepumpen. Kondensorn får bakteriedödande behandling, droppskål, fläkt, grovfilter och förångare rengörs för att uppnå bästa resultat: en pump som är i stort sett lika bra som en ny.