Gå ut och få träning i Täby Näsby park!

Den som bor eller befinner sig i Näsby Park i Täby kan vilja ha lite träning. Vad passar bättre på sommaren, hösten, våren – och till och med på vintern – än att utnyttja områdets natur? Ut och rör på dig!

Träning Täby Näsby Park är perfekt utomhus. Både i och nära området finns platser som gjorda för träning. Näsa äng är ett exempel. Näsa äng ligger vid Värtans strand och erbjuder simning och bad, vindsurfing och förutsättningar för löpning på sommaren. Vintertid är platsen bra för skridskoåkning. Centralparken är en annan plats med goda möjligheter för träning i Täby Näsby Park. Där finns boule- och tennisplan och ett utomhusbad.

Den som är ute efter träning i Täby Näsby Park på vintern kan leta upp någon rolig pulkabacke, en plats på isen i Värtan (naturligtvis efter att ha kontrollerat att den är säker!) eller ett skidspår i närheten. Området invid Värtan är i övrigt toppen för en fin vinterpromenad. Detta område är också vackert på våren och hösten. Träning i Täby Näsby Park kan inte bli billigare och enklare.